Connect with us

Carlstad Crusaders

Så vart är Säsongen 2021?

Idag skulle Uppsala 86ers spela på hemmaplan mot Carlstad Crusaders på Lötens IP i den fjärde matchen för året. Istället så har inte en enda match spelats än på grund av COVID-19.

I ett inlägg ifrån den 20 April så skrev SAFF såhär:

Om vi inte kan gå till FAS1 senast 3 maj så flyttas U17 till hösten och dialog kommer att tas med Superserierna om de skall flyttas till hösten eller om säsongen skall ställas in.

Stycke ifrån SAFFs hemsida

Vi är nu nästan en månad efter detta inlägg och vi har inte hört någonting sedan dess. Hemsidan som publicerar spelschema står oförändrad och presenterar det gamla spelschemat.

Så vart är vi påväg nu? Pågår diskussionerna fortfarande om att spela en vår/sommar säsong?

Twitter Spekulerar

Kanske är det så att diskussionerna mellan SAFF och Superserie klubbarna vill spela en sommarsäsong istället för att flytta det till hösten?

Ifrån Crusaders håll verkar det som de lutar sig hellre mot en höstsäsong där man kan spela med publik på läktarna.

Men det tar onekligen lång tid för att kommunikationen ska ut till övriga parter. Det enda vi har att gå på är ett inlägg som kom ut nästan en månad sedan. Diskussionerna skulle börja efter den tredje maj och det var egentiligen endast två alternativ ifrån SAFF:s sida och jag citerar:

om de skall flyttas till hösten eller om säsongen skall ställas in.

Än så länge har vi inte hört någonting, även om rykten går. Kanske vi når ett beslut inom kort? Och förhoppningsvis kan vi åtminstone få mer information om när eller var besluten tas.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marco

Obeslutsamhet är det sämsta man kan göra raka jävla rör och inga tveksamheter. Skiter i vad beslutet är bara nån pratar ur hatten.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x